2013. június 23., vasárnap

Besafe Izi Sleep hordozó - Jelenlegi ára: 15 000 Ft


Végre megszületett a gyermeked. A világ legszebb kisfiúja vagy kislánya alszik a karodban. Amit mindennél jobban szeretnél, hogy mindig óvd a gyermekedet. De az élet fokozatosan befurakszik közétek, a dolgoknak menniük kell tovább, neked pedig ki kell menned a világba a babáddal. Óvd meg gyermekedet a BeSafe iZi Sleep üléssel, amely kitűnő biztonságot nyújt számára egy esetleges baleset során.
Ha nem az autóban, hanem otthon vagy babakocsira téve használod, a háttámláját vízszintesre döntheted, így a babád nyugodtan alhat tovább anélkül, hogy a neki még nem megfelelő ülő pozíció miatt a háta vagy a nyaka a megterhelés miatt veszélyben lenne. Az iZi Sleep ülés könnyedén csatlakoztatható számos babakocsivázra, így téve könnyebbé az életet.
1. Oldalvédelem
2. 5 pontos biztonsági öv
3. Visszajelző
4. Könnyű csatlakoztatás
5. Kivehető szűkítő
6. Ringató funkció
7. Ergonómikus hordozókar
8. Mosható huzat
További tulajdonságok:
- rövidebb biztonsági övvel rendelkező autókba is könnyen beköthető
- a mélyebb ülőfelület és magasabb háttámla hosszabb ideig tartó használatot tesz lehetővé (a baba később növi ki az ülést)
- számos babakocsivázra csatlakoztatható
- az ISOfix bázis használatával egyszerűbben rögzíthető az autóban
- kiváló teszteredmények
A gyermeked feküdjön vízszintesen
Orvosszakértők az baba életének első 3 hónapjában nem ajánlják az ülő pozíciót napi másfél óránál hosszabb ideig. Miért? A baba feje a testének 25 százalékát teszi ki, és hatalmas nyomást gyakorol a gerincére, ezért a hosszú ideig tartó ülés nem egészséges számukra. Ülő pozícióban a mellkas összenyomódik, ezáltal a légzés nehezebbé válik számukra, és csökkenti a megfelelő oxigénfelvételt. Az iZi Sleep tökéletes megoldás, hiszen a dönthető háttámla segít vízszintes pozícióba helyezni a babát anélkül, hogy ki kéne venni az ülésből.
- See more at: http: //www. besafe. hu/aruhaz/izi-sleep/#sthash. UOdBvyRb. dpuf


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2013-06-30 21:24
. Besafe Izi Sleep hordozó - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése